Mijn favorieten

Onze medewerkers

Tesselaar Makelaardij

Jim Tesselaar
Jim Tesselaar
Gecertificeerd Register Makelaar/Taxateur o.z.
072-3033000 06-203 98 023
Jim Tesselaar is een Gecertificeerd Register Makelaar/Taxateur die al vele jaren werkzaam is in de Makelaardij. In 2003 is hij gestart als aankoopmakelaar en in 2004 gestart als zelfstandig makelaar te Heerhugowaard. In die periode heeft Jim het vak makelaardij helemaal in zijn vingers gekregen. Met als hoogtepunt in 2018 een beoordeling van zijn klanten van een 9,7. Met dit cijfer is hij verkozen tot beste makelaar van Heerhugowaard. Door jarenlang zeer actief bezig te zijn en ook nog eens als geboren en getogen “Waarder” kent Jim de markt van Heerhugowaard en omgeving als geen ander op zijn duimpje. In zijn actieve loopbaan heeft hij al meer dan 1300 woning aan- en verkocht. Daarnaast werkt hij dagelijks aan zijn motto: ”Ik zeg wat ik doe én doe wat ik zeg”. Geluk is niet te koop, goed advies gelukkig wel. Na jarenlang met veel plezier gewerkt te hebben is in april 2016 het moment aangekomen dat hij zijn eigen kantoor heeft geopend onder de naam Tesselaar Makelaardij. Hij zal er alles aan doen om nog meer tevreden klanten te krijgen. Jim is u graag van dienst.
Denise van Leeuwen
Denise van Leeuwen is al vele jaren werkzaam in de Makelaardij. In 1999 is zij gestart als binnendienstmedewerker bij een makelaarskantoor in Alkmaar. In 2001 is zij gaan werken bij een makelaarskantoor in Heerhugowaard, waar zij de nodige ervaring heeft opgedaan en is inmiddels enige tijd werkzaam binnen het enthousiaste team van Jim Tesselaar. Zij is verantwoordelijk voor alle binnendienstactiviteiten. De diversiteit van haar werkzaamheden maakt dat elke dag afwisselend en anders is. Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.
Denise is u graag van dienst.
Marit Bouwens
Marit Bouwens is sinds 2015 werkzaam binnen het professionele team van Jim Tesselaar. Naast de dagelijkse gang van zaken staat zij u graag te woord aan de telefoon. Het contact met mensen en het dienstverlenende karakter van de werkzaamheden binnen de woningmakelaardij spreken haar zeer aan. Hierdoor is geen werkdag hetzelfde! Aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.
Marit is u graag van dienst.
Jasper Keuken
Jasper Keuken is onze nieuwste aanwinst van het kantoor. Hij heeft jaren lang in de horeca gewerkt en heeft nu zijn eerste stap gezet in de makelaardij. En waar kan dat beter dan in het team van Jim Tesselaar. Door de diversiteit van de werkzaamheden spreekt deze branche hem heel erg aan. En door zijn gedreven- en leergierigheid assisteert hij zijn collega’s waar nodig is en staat hij altijd voor u klaar. Aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag.
Jasper is u graag van dienst.
Elles Bakker
Elles Bakker
Assistent Makelaar
072 - 30 33 000
Elles Bakker heeft veel werkervaring opgedaan in de commerciële branche. Ze werkt sinds 2016 bij het team van Tesselaar Makelaardij waar zij met veel enthousiasme en gedrevenheid werkzaam is als Assistent Makelaar. Zij zal er alles aan doen om te assisteren in de diverse werkzaamheden, wat voor haar iedere dag afwisselend en uitdagend maakt. Aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.
Elles is u graag van dienst.