Mijn favorieten

Aankoop

U zoekt zelf de woning van uw dromen en schakelt daarna Tesselaar Makelaardij in bij de aankoop van uw droomwoning. Let op: u betaalt alleen als wij een bedrag van de vraagprijs weten af te halen.


Aankoopmakelaar volgens een WIN-WIN situatie

Al vele jaren is Jim werkzaam als Gecertificeerd Register Makelaar/Taxateur en heeft al heel veel woningen aangekocht. Omdat hij dagelijks in de woningmarkt werkzaam is, weet hij als geen ander wat de juiste aankoopprijs van uw droomwoning is. Tesselaar Makelaardij heeft een uniek systeem ontwikkeld die gebaseerd is op het WIN-WIN systeem, namelijk een methode waar U beiden baat bij heeft. U betaalt ons ALLEEN ALS JIM EEN BEDRAG VAN DE VRAAGPRIJS WEET AF TE HALEN. Hoe meer, hoe beter voor u en voor Tesselaar Makelaardij, dat is namelijk de echte WIN-WIN situatie. Wij rekenen voor het aankooptraject 15% van het verschil tussen de aankooprijs en de vraagprijs met een minimum van € 1.239,67 exclusief 21% BTW, zijnde € 1.500,= inclusief 21% BTW. Wij weten zeker dat wij duizenden euro’s voor u kunnen besparen.
 

Zijn motto:
“Ik zeg wat ik doe én doe wat ik zeg”.

Al veel tevreden klanten zijn u voor gegaan. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, maar het is wel heel mooi meegenomen. Als u van zijn kennis en kunde gebruik wilt maken, maak dan vandaag nog een afspraak. Telefonisch is hij altijd (ook na 18.00 uur) bereikbaar op 06-20 39 80 23, ook 's avonds en in het weekend of vult u het contactformulier in, dan neemt hij zo spoedig mogelijk contact met u op.
 

ERVARINGEN: WAT VINDEN MIJN OPDRACHTGEVERS VAN MIJN DIENSTVERLENING?

1) Al met al terugkijkend naar ons allereerste kennismakingsgesprek had ik in Jim Tesselaar toch de Eerste èn de beste en was dat eerste gevoel dus goed. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt is dus niet zomaar een verkooppraatje. Hij maakt het waar. Daarnaast heeft hij ook het inlevingsvermogen in wat de klant wil en niet wil. Een sympathieke man met empathie en hart voor de zaak waar prettig mee samen is te werken. Ik zou er aan toe willen voegen: “Hij weet wat hij doet en doet wat hij weet”. Kortom als ik weer een aankoopmakelaar nodig heb zou ik zeker weer als eerste Jim Tesselaar bellen.

2) "Jim, wij weten zeker dat wij in deze markt onze droomwoning zonder jouw professionele begeleiding nooit zelf zouden hebben aangekocht. Je hebt het maximale er voor ons uit gehaald. Grote klasse en wij hebben met veel plezier je nota betaald. Dit hadden wij zelf nooit bereikt.

3) "Jim, Ik zeg wat ik doe én ik doe wat ik zeg! Je hebt het voor ons helemaal waargemaakt bij zowel de aan- als verkoop van ons huis. Nogmaals bedankt."

4) "Jim, enorm veel dank voor jouw professionele inzet en het positieve resultaat!".