Mijn favorieten

Jim Tesselaar

Jim Tesselaar is een geboren en getogen Heerhugowaarder. Doordat hij is opgegroeid in de het oude centrum kent hij Heerhugowaard op zijn duimpje. In 2004 is Jim begonnen als makelaar. In 2006 heeft Jim zijn diploma behaald, hiermee werd hij Gecertificeerd Register Makelaar/Taxateur.

Op 14 april 2016 is Jim zijn eigen makelaarskantoor begonnen: Tesselaar Makelaardij. U bent van harte welkom op de Bickerstraat 47 te Heerhugowaard. Kom gerust een kopje koffie drinken of laat u voorzien van een goed advies. Let wel, Jim is vaak op pad om huizen te bezichtigen, aan te kopen of te taxeren. Bel voor de zekerheid daarom even naar zijn kantoor om zijn aanwezigheid te garanderen. Ook komt Jim graag bij u langs wanneer u uw woning wilt verkopen. Hij geeft u een uitgebreide Gratis waardebepaling, daarna kunt u zelf kiezen of u daadwerkelijk ook uw woning via Jim wilt verkopen.

Zelfs tegen de woningmarkt in, heeft Jim de afgelopen 10 jaren steeds meer woningen verkocht. Naast dat hij zelf van mening is dat hij de beste makelaar is, blijkt Jim zelfs verkozen te zijn tot beste makelaar van Heerhugowaard en omstreken. Via de website: www.wieisdebestemakelaar.nl is hij in 2019 verkozen tot beste makelaar van Heerhugowaard en omstreken met een gemiddeld cijfer van 9,8. Een rapportcijfer waar hij heel erg trots op is!

Naast het verkopen van woning is Jim ook gespecialiseerd in het aankopen van uw toekomstige woning. Doordat hij een uitstekende kennis heeft van de lokale markt, weet hij ook precies wat een woning waard is en wat u daarvoor zou moeten betalen. Hier helpt hij u graag bij.

Overweegt u uw woning te verkopen? Dan komt Jim Tesselaar graag bij u langs om de waarde van uw woning te bepalen, geheel kosteloos. Bel voor een afspraak naar: Tel: 072 - 30 33 000 of stuur een e-mail naar: info@tesselaarmakelaardij.nl